Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla

Säännöt

Lomakohde on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16.00 lähtöpäivään klo 12.00 asti. Asiakas tuo mukanaan omat liinavaatteet, pyyhkeet sekä vastaa lomamökin siivouksesta vuokra-aikana ja sen päättyessä ellei toisin ole sovittu

 Mikäli varauksen päättyessä ei siivousta ole suoritettu asianmukaisesti, on omistajalla tai huoltajalla oikeus periä siivousmaksu kaksinkertaisena. Asiaa käsitellään tästä eteenpäin asiakkaan ja omistajan kesken.

 

 Tupakointi on kielletty lomahuoneistoissa!  Mikäli huoneistossa on tupakoitu, veloitamme siivouskulut, kuitenkin min. 200€.

 VAHINGOT 

Asiakas on velvollinen korvaamaan majoituskohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot suoraan omistajalle.

 

HÄIRIÖ- TAI VAARATILANTEESTA JOHTUVA VUOKRASOPIMUKSEN PURKAMINEN  

Mikäli vuokralainen ei vuokranantajan / vuokranantajan edustajan antamasta huomautuksesta huolimatta lakkaa aiheuttamasta häiriötä tai vaaraa, samassa tai naapurikiinteistössä oleville, on vuokranantajalla / vuokranantajan edustajalla oikeus purkaa vuokrasuhde välittömästi. Kaikista yllä olevista toimenpiteistä aiheutuneet kulut laskutetaan varaajalta.  

 

HENKILÖMÄÄRÄ

Majoituskohdetta ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä on ilmoitettu. Teltan, asuntoauton ja -vaunun käyttö lomakohteen tontilla ilman omistajan lupaa on kielletty. 

 

Lemmikkieläinten tuonti on ehdottomasti kielletty 

 

HUOMAUTUKSET JA VALITUKSET 

Tultuasi mökille tee yleissilmäys ja ilmoita puuttuvat asiat.  Kaikki majoituskohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava välittömästi niiden aiheen ilmaannuttua ja loman aikana suoraan kohteen omistajalle.

Kittilä
syyskuu 20, 2018, 11:25 pm
Melkein selkeää
Melkein selkeää
9°C
Tuntuma: 5°C
Ilmanpaine: 99 mb
Kosteus: 76%
Tuuli: 4 m/s LEL
Puuskissa: 4 m/s
Aurinko nousee: 6:54 am
Aurinko laskee: 7:31 pm
 

Log In