Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla

Linkit

MÖKISSÄ KÄVIJÖIDEN LINKKEJÄ

 

LAPPILAISTA TAIDETTA

Jari Alariesto on Lappilainen taitelija, joka maalaa mieluiten Lapin tunnelmista, ihmisistä, erämaamaisemista sekä eläimistä niiden luonnollisessa elinympäristössä. Jari Alarieston öljyväri ja akvarellimaalauksia on esillä myymälässä Art Shop Alarieston liiketilassa Pohjolankatu 13, Rovaniemi ja Ravintola Lohihovi, Lohiniva. Jari Alarieston tauluilla on luotu Lappilaista tunnelmaa useisiin tunturimökkeihin esim. Levillä. Jari Alariesto käy mökilläsi ja suunnittelee yksilöllisesti mökkisi tunnelmaan sopivat taulut ja esim. www.etelarakka.fi löytyy kuvia Alarieston toteuttamasta mökin sisustamisesta taiteella.

 

JOKAMÖKKI

Jokamokki.fi on vuokrattavien kohteiden kuten loma-asuntojen, hotellihuoneistojen, B&B-palveluiden ja camping-alueiden vuokrausilmoituksia julkaiseva www-sivusto.

www.jokamokki.fi

 

STUDIO ARTICA

Studio Artica on vuonna 2006 perustettu moderni  ja nuorekas valokuvaamo. Studio on varustettu nykyaikaisimmilla valokuvausvälineillä. Kuvaamon  toiminta perustuu valokuvaaja Petri Tepon  intohimoon valokuvaukseen. Oli kyseessä iso tai pieni kuvaus, kuvaukseen panostetaan satakymmenenprosenttisesti.

Palvelut

Studio Artica on erikoistunut muotokuvaukseen eli ihmisten kuvaamiseen eri tilanteissa. Studio Articasta saatte lapsi-, perhe-, rippi-, ylioppilas-, hääkuvat sekä yritys-, edustus-, ryhmä-, tilannekuvat ja dokumentaariset kuvaukset. Ottakaa rohkeasti yhteyttä, niin rakennamme yhdessä juuri teidän tarpeitanne vastaavan kuvauspaketin.

Nyt uutena palveluna lomamökkien kuvaukset esitteisiin ja mökin kotisivuille.

Petri Teppo

044 5000764

www.studioartica.com

 

BRILLET

Brillet – hiukan parempi optikkoliike

Koskikatu 22

96200 Rovaniemi

0400 448 922

www.brillet.fi

HOVIMÄKI

Joka kodin tavaratalo Hovimäki ja rakentajan ykköspaikka Työkaluässä ovat uudistuneet. Laajentunut tuotevalikoimamme palvelee Sinua entistäkin paremmin. Tervetuloa ostoksille!
http://www.hovimaki.fi/

Janin uintiklinikka 

Janin uintiklinikka järjestää uinnin maailmanmestarin ja moninkertaisen maailmaennätysmiehen Jani Sievisen vetämiä valmennustilaisuuksia.

http://www.uintiklinikka.fi/

 

Sisustustalo Rova-Sisustus

Mökkien värisuunnittelu ja materiaalit ovat Rova-Sisustuksen käsialaa.

Rova-Sisustus hoitaa kaiken kokonaispalveluna asiakkaan toiveiden mukaan.

http://www.sisustustalo.net/rovaniemi.html

KERKES

Kerkes-kiuaskivet tarjoavat juuri oikeanlaiset, pehmeän kuumat löylyt vuodesta toiseen, ilman kivien vaihtamisen tarvetta. Nautit puhtaista, rentouttavan mukavista löylyistä. Nyt voit myös Etelärakan saunassa nauttia pehmeistä Kerkes löylyistä.

Myynti Tmi Rainord

puh. 044 574 1174

 

Maanrakennus M. T. Juopperi  Tmi

Suoritamme kaikenlaisia maanrakennustöitä esim. pihatyöt, routaeristykset, sadevesiviemäröinnit, salaojitukset, imetyskentät, pihalaatoitukset ja viherrakentamiset.

Markku Juopperi

0400 128162

Kittilä
joulukuu 16, 2017, 8:57 am
Lumikuuroja
Lumikuuroja
-8°C
Tuntuma: -7°C
Ilmanpaine: 1000 mb
Kosteus: 85%
Tuuli: 0 m/s EI
Puuskissa: 0 m/s
Aurinko nousee: 12:00 am
Aurinko laskee: 12:00 am
 

Log In